کد خبر 755490
۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
وقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شود

در نظام جمهوری اسلامی فعالان و دغدغه‌مندان جامعه اسلامی، مرد و زن و پیر و جوان و از هر قشر و طبقه‌ای امروز، هدفی مشترک را هم‌صدا و همراه فریاد زده و منادی صدایی واحد برای تقویت لایحه حجاب و عفاف شدند؛ باشد که این صدا به گوش متولیان رسیده و اقدام عاجل برای خط قرمز مردم را رقم بزنند.

به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، برگزاری تجمع خودجوش مردمی عفاف و حجاب، در گرمای روز دوشنبه ۸ خرداد ماه در مجموعه فرهنگی انقلاب نشان داد اگر موضوعی دغدغه ذهن یک انقلابی میهن‌دوست مسلمان باشد، هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند جلوی ادای تکلیف او را بگیرد.

دیروز جمعیتی ۵ هزار نفره از دغدغه مندان جامعه اسلامی، از زن و مرد، محکم و استوار و با یک هدف، خودجوش و مطالبه‌گر، نگرانی‌های خود را در حوزه حجاب و به خصوص درباره لایحه جدید حجاب و عفاف به گوش مسئولان و متولیان امر رساندند.

شکوه این حضور گسترده آحاد مردم مؤمن و انقلابی و شعارهای دلسوزانه آنها و مطالبه‌های به حق شان، حاکی از مطالبه شرعی و عرفی مردمی است که از ولنگاری‌ها و بدحجابی‌ها و اهانت‌ها به ساحت یک حکم الهی خسته هستند. این انقلاب حاصل مجاهدت‌های مردمی است که از ظلم و بی دینی طبقه حاکم آن زمان - پهلوی ملعون - دل خسته و خشمگین بودند، این انقلاب حاصل مبارزات و جانفشانی‌های کسانی است که در قامت دین و برای دفاع از حریم امامت و ولایت، زیر بیرق امامین انقلاب، از همه چیز خود گذشتند، خون دادند و مجاهدت کردند تا حرکتی که به قیام منجی عالم بشریت ختم می‌شود، متوقف نشود.

این مردمان فهیم و با عظمت در طول بیش از چهار دهه اخیر، تبعیت از دین و ولایت را اولویت خود قرار دادند تا احکام دین مبین اسلام دستمایه و بازیچه هوا و هوس‌های عده‌ای قلیل دنیا دوست نشود که آمال خود را در فرهنگ منحط غرب دیده و حاضرند به هر قیمتی از شرف و عزت و شأن خود بگذرند تا جامعه را به انحطاط و انحراف کشانده و ایامی را ولنگاری و خوشگذرانی کنند.

مطالبه زنان عفیفه و مردان با غیرت در تجمع ۵ هزار نفری امروز اصلاح لایحه‌ای است که مسئولان برای صیانت از حکم الهی و حمایت از آمران به معروف و غیرتمندان تدوین کرده‌اند، اما نه تنها کافی نیست بلکه نواقصی دارد که بایستی با حسن نظر و دقت بیشتر اصلاح شوند. این لایحه آن گونه که باید مورد تائید مردم انقلابی، خانواده‌های شهدا و صاحبان اصلی انقلاب نیست و لازم است در طراحی مجدد آن دغدغه، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و دلسوزان جامعه اسلامی و انقلاب را مرتفع نماید.

واکنش برخی کاربران فضای مجازی در خصوص موضوع عفاف و حجاب که خط قرمز جامعه اسلامی ماست را بخوانید:

وقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شودوقتی «حجاب و عفاف» دغدغه آحاد جامعه می‌شود

انتهای پیام/

کد خبر 755490

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =