شهدای قیام ۱۵ خرداد متعلق به اسلام و ایران هستند

رئیس قوه قضائیه گفت: شهدای قیام ۱۵ خرداد متعلق به اسلام و سراسر ایران هستند.

به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن اژه‌ای رئیس قوه قضائیه امشب در کنگره ملی بزرگداشت شصتمین سالگرد قیام ۱۵ خرداد ۴۲ در جمع نمازگزاران مسجد صاحب‌الزمان (عج) ورامین، اظهار کرد: شما مردم قیام ۱۵ خرداد دین و رسول خدا را یاری کردید و می‌کنید و امامین انقلاب، دیروز امام راحل و امام امروز امام خامنه‌ای و این نصیب هر امتی نمی‌شود.

وی بیان کرد: تقدیر می‌کنم از کسانی که این کار بی‌بدلیل را پایه‌گذاری کردند و آن ستاد بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد است‌ و برای آنان توفیق پیش از پیش دارم.

رئیس قوه قضائیه افزود: همه ایام متعلق به خدا است اما در برخی از ایام آن روز، روز ویژه است و آن را نام می‌بریم به نام یوم الله، روز ۱۵ خرداد یوم‌الله است و به برکت این روز خداوند عنایت ویژه به انسان داده است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای بیان کرد: در طول تاریخ ایران نهضت‌ها و قیام‌های مختلفی ایجاد شد اما هیچ کدام از آن‌ها به نتیجه مورد نظر نرسید و به دلایلی نافرجام ماند، اما قیامی که بر مبنای اسلام ناب و مرجع تقلید مردم شروع شد و از بتن مردم جوشش گرفت این قیام پیروز شد، نهضتی که امام راحل در سال ۴۲ شروع کرد و مردم دین‌دار به پیروی امامشان به میدان آمدند و به پیروزی رسیدند.

وی تاکید کرد: نهضت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی آن زمان که از همه مستکبرین حمایت می‌شد سرنگون و نابود شد و این قیام در ۲۲ بهمن به هدف اولیه خود رسید و آن شکستن قدرت عنکبوتی قدرت‌های استبداد آن زمان بود.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: قیام این خطه قیام مردمی و دفاع از حق و مرجعیت و ارزش‌های دینی بود و به همین قیام ۱۵ خرداد به قیام یوم‌الله ۲۲ بهمن سال ۵۷ منجر شذ اما این قدم اول بود و قدم دوم را مردم زمانی برداشتند که آموزه‌های دینی را جایگزین نظام ستمشاهی کردند.

حجت‌الاسلام اژه‌ای اظهار کرد: وقتی صهیونیست‌ها و آمریکا دیدند که با شکنجه و با سرکوب کردن رضاخانی نمی‌شود حکومت را نگه داشت، با کار نرم، محمدرضا پهلوی را کمک کردند که ضمن مقابله با عناصر اصلی باید مردم را با اقدامات نرم سر جایشان بنشانند.

وی تصریح کرد: از آمریکا و صهیونیست‌ها دستوری آمد که به بهانه‌های مختلف از مردم حمایت کنید و آن لایحه را در آن زمان تصویب کردند اما امام راحل آن سال گفت ما این سال را عید نداریم و میخواهند با این کار عزت مردم را بگیرند.

رئیس قوه قضائیه عنوان کرد: در ابتدای سال ۴۲ به مناسبت شهادت امام جعفر صادق مراسمی در مدرسه فیضیه برپا شد، صحبت‌هایی شد و آن‌ها نتوانستند تحمل کنند و مدرسه فیضیه را به خاک و خون کشیدند تا درس عبرتی برای دیگران شود.

حجت‌الاسلام اژه‌ای گفت: محرم و عاشورای حسینی فرا رسید و امام راحل جنایت‌های آمریکا را افشا کرد، این خبر مثل توپ در دیگر شهرها صدا کرد و مردم به میدان آمدند و به حمایت از رهبر و مرجعیت دینی شعار یا مرگ یا خمینی را فریاد زدند.

وی عنوان کرد: اما تفاوتی که این قیام با دیگر قیام‌ها داشت این بود که مردم ورامین و پیشوا به میدان آمدند و بصیرت خودشان را در محرم آن سال نشان دادند.

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: ویژگی دوم مردم قیام ۱۵ خرداد این بود که می‌خواستند به دژخیمان شاه بفهمانند مردم ورامین با آن بصیرت کفن پوشیدند، مردم ورامین فرقشان این بود که با این کار پیام دادند که شعار ما لفظی نیست بلکه عملی است و این معنای بسیاری دارد و ارزشمند است و نباید فراموش شود.

حجت‌الاسلام اژه‌ای ادامه داد: مردم بصیر و جان برکف ۱۵ خرداد شجاعانه به میدان آمدند و برخی از شاهدان عینی قیام ۱۵ خرداد هنوز در قید حیات هستند و کمتر سابقه دارد که مردم را بی‌دفاع را به خاک و خون بکشند و اجازه ندهند که جنازه شهیدشان را بردارند و این مظلومیت شهدای قیام ۱۵ خرداد است.

وی تاکید کرد: امروز در گام دوم انقلاب اسلامی قرار داریم، ما مسؤولان و کارکنان نظام وظیفه سنگینی را بر دوش داریم و باید دین مان را بر شهدا ادا کنیم.

رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: امروز دشمن نه تنها با جنگ نرم و سخت و دیگر جنگ‌ها بلکه با جنگ ترکیبی به میدان آمده و هدفش لکه‌دار کردن دین است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای افزود: به کمک شما مردم و خدای متعال توطئه‌های دشمن را یکی پس از دیگری خنثی خواهیم کرد، امروز ممکن است فرصتی برای برخی افراد داده شده تا به فکر بیایند اما صف این‌ها از صف نوجوان و جوانان جدا می‌شود.

وی گفت: در نیمه دوم سال گذشته دشمن می‌خواست با استفاده برخی از ضعف‌ها بزرگنمایی کشور را بر هم بزند، اما مردم و مسؤولان هوشیار بودند و با اکثر کسانی که عامل اغتشاشات بودند برخورد شد.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: دغدغه امروز دولت مسأله معیشت مردم است و همه توان خودش را به کار می‌برد و قوه قضائیه هم هر جا نیاز باشد کمک حال دولتمردان است.

حجت‌الاسلام تاکید کرد: امیدواریم شعار سال هرچه زودتر تحقق پیدا کند تا مشکلات اقتصادی جامعه هرچه سریع‌تر رفع شود.

انتهای پیام/

کد خبر 755612

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =