به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، حسین بوذری فعال رسانهای در یادداشتی نوشت: آغاز زعامت امام خامنهای (مدظلهالعالی) در ۱۴ خرداد ماه سال ۱۳۶۸ با مصوبه مجلس خبرگان رهبری از چند جهت قابل ارزیابی است.
نخست اینکه دشمن بعد از رحلت امام خمینی(ره) به زعم خود بهترین فرصت را یافته بود تا کار انقلاب اسلامی را یکسره کند، اما مجلس خبرگان رهبری صبح ۱۴ خرداد ماه سال ۱۳۶۸ به موقع تشکیل شد و با انتخاب آیتالله خامنهای تمامی نقشههای دشمنان را نقش بر آب کرد.
در حالی که گروهک منافقین و مسعود رجوی رئیسجمهور مخلوع و فراری ایران قصد داشتند با همراهی هم به اهدافی که در ایران تدارک دیده بودند حمله کنند، اما انتخاب امام خامنهای نقشه دشمنان را از اساس باطل کردند، به طوری که دشمن موفق نشد کاری از پیش ببرد.
مقام معظم رهبری از همان ساعات اولیه زعامتشان با تدبیر، حکمت، مدیریت، اقتدار و صلابت مقابل دشمنان ایستادند و اجازه کوچکترین خودنمایی را به دشمن بهخصوص استکبارگران ندادند که این نکته بسیار مهمی بود.
موضوع دیگری که زعامت امام خامنهای را پررنگتر و بااهمیتتر جلوه میکند، شجاعت، صلابت، خلّاقیت و هوشمندی ایشان است، به طوری که امام خمینی(ره) در دوره حیاتشان به هوشمندی و تیزهوشی امام خامنهای پی برده بودند و به همین دلیل بهترین گزینه رهبری قطعاً شخص ایشان بودند.
امام خمینی(ره) با تعابیری بلند و رسا در توصیف فرزند رعنا و برنایش امام خامنهای فرمود: «یکی از بازوهای پرتوان جمهوری اسلامی، برادری آشنا به مسایل فقهی و متعهد به آن، از جمله افراد نادری که چون خورشید روشنی میبخشد، متعهد و مبارز در خط مستقیم اسلام، عالم به دین و سیاست، کسی که آوای دعوت او به صلاح و سداد در گوش مسلمین طنینانداز است،سربازی فداکار در جبهه جنگ و معلمی در محراب، خطیبی توانا در جمعه و جماعات و راهنمای دلسوز در صحنه انقلاب».
«من آقای خامنهای را بزرگ کردم،ایشان سرمایه انقلاب هستند، ایشان از اجتهادی که لازمه ولایت فقیه است، برخوردارند،ایشان الحق شایسته رهبریاند، با بودن آقای خامنهای شما خلأ رهبری ندارید».
حال که بیش از ۳۴ سال از زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی میگذرد، ایشان انقلاب اسلامی را در روزهای آشوب و دلهرهای که دشمن بر جامعه حاکم کرده بود بارها با مدیریت حکیمانه دشمنان را مأیوس کردند و دلهای نگران را با اقتدار به ساحل امن رساندند.
در ایامی که امام خمینی(ره) دچار بیماری بودند، سه نگرانی بر برخی مسئولان و مردم مستولی شده بود، نخست طریق مدیریت کشور بعد از امام راحل، دوم ناتمام ماندن اصلاح و بازنگری قانون اساسی و سوم احتمال حمله مجدد آمریکا و دشمنان به کشور.
مقام معظم رهبری بعد از زعامتشان مقاومت اسلامی را مورد تأکید قرار دادند و با نگاه اعتقادی و قرآنی وعده پیروزی حق بر باطل را دادند و همچنان که مشخص است، انقلاب اسلامی در دوران زعامت امام خامنهای دستخوش ناملایمات و انواع حوادث و توطئه دشمنان شد، اما امام خامنهای با تکیه بر خدا و مردم مسیر متلاطم را به مسیر همواری تبدیل کردند و بارها دشمن را ناکام گذاشتند.
همچنین عدم سازش با نظام سلطه، تلاش برای حفظ اصل استکبارستیزی انقلاب اسلامی، کمک به جنبشهای آزادیبخش و مقاومت اسلامی در بین کارکردهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در طول ۳۴ ساله زعامت از جایگاه ویژهای در فلسفه رهبر معظم انقلاب برخوردار بوده است.
از سویی مقام معظم رهبری به مقوله فرهنگ توجه ویژه و تخصصی دارند و فرهنگ را زیرساخت تحول در عرصههای متعدد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و علمی میدانند.
انتهای خبر/*
نظر شما