به گزارش پایگاه خبری «تهران نیوز»، جعفر بندی شربیانی در باقرشهر از توابع شهرستان ری رفت و پیگیر کار مردم برای رفع مشکلات آنها شد. شربیانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باقرشهر یکی از شهرهای بزرگ و مهم شهرستان ری و استان تهران بوده که میزبان نهاد و ارگانهای زیادی است.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات باقرشهر برغم جمعیت آن، نداشتن شورای اسلامی شهر بوده اما شهردار این شهر همفکری و ارتباط خوبی با اعضای شورای شهرستان ری دارد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری این را هم عنوان کرد: طرح تدقیق تفصیلی در امتداد طرح جامع باقرشهر که در شورای عالی معماری کشور تصویب شد، در دستور کار قرار دارد و به دنبال نوسازی بافت فرسوده خواهیم بود تا گرهای از مشکلات مردم این شهر باز کند.
شربیانی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بحث بهبود و مناسبسازی معابر اصلی شهر باقرشهر را در جلسات با معاون وزیر راه و شهرسازی مدنظر قرار دادیم و شورای شهرستان ری به جد به دنبال این موضوع است.
وی خاطرنشان کرد: همجواری شهرستان همواره گفتهایم که ری باید از ظرفیتهای پایتخت متنفع شود؛ در دو سال گذشته هم از ظرفیت شهرداری تهران استفاده کردیم و میکنیم.
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری یادآور شد: برای برخی پروژهها در حوزه عمرانی و ترافیکی باقرشهر هم قصد داریم از ظرفیتهای شهرداری تهران استفاده کنیم.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما