غزه به قتلگاه متجاوزان تبدیل خواهد شد

خطیب نماز جمعه شهرستان دماوند گفت: رژیم اشغالگر فلسطین توان ماندن در غزه را ندارد و غزه به قتلگاه متجاوزان تبدیل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری «تهران نیوز»، حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان دماوند با اشاره به میلاد حضرت زینب (س)، اظهار کرد: حضرت زینب (س) الگوی عفاف و حجاب و اسوه گذشت و فداکاری است، زینبی‌ زیستن برای بانوان جامعه ما افتخار بزرگی است، پرستاری از امام سجاد (علیه‌السلام) و نگهداری از یتیمان اهل بیت امام حسین (علیه‌السلام) و حمایت از بازماندگان شهدای کربلا از بزرگترین فضایل حضرت زینب است.

وی افزود: زنان غیور ایرانی در طول سال‌های انقلاب و پس از آن در دوران دفاع مقدس و دوره‌های بعد به حضرت زینب (س) اقتدا کردند و مال و جان و فرزندان خود را فدای این کشور و اسلام کردند.

امام جمعه دماوند در ادامه عنوان کرد:️ با گذشت ۴۰ روز از طوفان الاقصی جبهه‌بندی حق و باطل شفاف‌تر شد، هر روز بر جمعیت طرفداران فلسطین افزوده می‌شود،️ این طوفان، پایه‌های رژیم غاصب صهیونیستی را به لرزه درآورد و جنایات وحشیانه و احمقانه اسرائیل، این رژیم را در نظر مردم جهان منفورتر کرد.

حجت‌الاسلام فتاح دماوندی افزود:️ تجمعات و تظاهرات‌های بی‌سابقه و گسترده مردم کشورهای جهان علیه رژیم صهیونیستی، دولت‌ها را به واکنش مجبور خواهد کرد،️ حدود ۱۲ هزار شهید و ۳۰ هزار مجروح و هزاران خانه منهدم شده و صدها هزار آواره، نتیجه درندگی و خون‌آشامی صهیونیست‌ها در جنایات ۴۰ روز گذشته است.

وی خاطرنشان کرد: دوربین‌ها باید نفرت و انزجار مردم جهان از جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها را مخابره کنند،️ این روزها بیشتر از هر روزی باید فریاد مرگ بر اسرائیل و لعنت فرستادن و طلب مرگ کردن برای ستمکاران اسرائیلی و آمریکایی به گوش جهان برسد.

امام جمعه دماوند گفت: علت عصبانیت رژیم صهیونیستی و کشتار بی‌حساب مردم غزه این است که سیلی محکمی خورده‌اند و می‌دانند که قبل از آنکه جای این سیلی خوب شود سیلی دیگری خواهند خورد،️ تلفات صهیونیست‌ها در این ۴۰ روز با جنگ‌های گذشته‌اش قابل مقایسه نیست و در صورت ادامه جنایت‌ها، تلفات بیشتری خواهند داد.

حجت‌الاسلام فتاح دماوندی با بیان اینکه بحران اقتصادی، سیاسی و امنیتی حاصل از طوفان الاقصی می‌تواند دولت نتانیاهو را ساقط کند، اظهار کرد:️ روزانه ۲۵۰ میلیون دلار هزینه اسلحه و جنگ علیه مردم غزه و حماس و سه برابر آن خسارت به خاطر تعطیلی اقتصاد و موج تحریم‌های اجناس اسرائیلی در جهان، اقتصاد رژیم صهیونیستی را به سوی ضعف پیش خواهد برد.

وی بیان کرد:️ مسلح کردن گروه‌های مقاومت و حمایت اقتصادی از آنها وظیفه اسلامی مسلمانان و وظیفه انسانی همه مردم جهان است،️ اگر مسلمانان جهان هر روز برای آزاد کردن قبله اول خود از چنگال کافران صهیونیست پولی کنار بگذارند، به زودی شاهد فتح قدس شریف و مسجدالاقصی خواهند شد.

امام جمعه دماوند عنوان کرد: صهیونیست‌ها با یک غزه طرف حساب نیستند، صحبت از دو غزه است، یکی روی زمین و دیگری زیر زمین، رژیم اشغالگر فلسطین اگر حتی همه غزه را تصرف کند، قدرت ماندن در آنجا را ندارد. چون غزه به قتلگاه متجاوزان تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/*

کد خبر 761034

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =