آمریکا پایش را از جنایات در غزه بیرون بکشد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز همه می‌دانند اگر آمریکا پایش را از جنایات در غزه بیرون بگذارد اسرائیل سریعاً عقب‌نشینی خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طی گفتگویی با شبکه تلویزیونی المیادین و در پاسخ به این سوال که شما بارها به احتمال گسترش جنگ غزه و عمیق‌تر شدن آن اشاره کردید و حتی وزیر خارجه ایران هم این احتمال را مطرح کرد و به نظر شما این گسترش چگونه خواهد بود، اظهار کرد: جنگ فقط در غزه محدود نخواهد بود، کشتی‌ها، هواپیماها و دفاتر صهیونیست‌ها در جهان اسلام پراکنده‌اند و اگر خون جوانان مسلمان به جوش بیاید دیگر این اماکن نه تنها در کشورهای جهان اسلام بلکه حتی در اروپا و آمریکا هم امنیت نخواهند داشت چرا که مساله فلسطین تبدیل به مساله انسانی شده و حقوق بشر غربی و آمریکایی را زیر سوال برده است و هر روزی که جنگ غزه بیشتر ادامه پیدا کند احتمال گسترش جنگ بسیار بیشتر است و توصیه ما آتش‌بس و خروج اسرائیل از غزه است.

وی در دوران دفاع مقدس در پاسخ به سوالی دیگری بیان کرد: امروز همه می‌دانند اگر آمریکا پایش را از معرکه بیرون بگذارد اسرائیل سریعاً عقب‌نشینی خواهد کرد و آن‌ها باید این کار را بکنند.

فرمانده سپاه پاسداران اضافه کرد: اگر رژیم صهیونیستی از غزه عقب‌نشینی نکند و به جنایاتش پایان ندهد طی هفته‌های آینده احتمال گشوده شدن جبهه‌های جدید علیه آن‌ها وجود دارد.

رضایی در پاسخ به سوال مجری در خصوص اجلاس کشورهای عربی و اسلامی در ریاض و اینکه چقدر همگرایی بین کشورهای اسلامی در موضوع فلسطین خواهد بود، عنوان کرد: روابط کشورهای اسلامی روز به روز بهتر خواهد شد چرا که آمریکا در غرب آسیا ضعیف شده است.

وی با توضیح اهداف غرب در حمایت از اسرائیل تصریح کرد: جنگ غزه جنگ نفت است و فردای روزی که اسرائیل اینجا نباشد نفت به ۱۵۰ دلار می‌رسد، جنگ غزه جنگ وحدت اسلام است و با نبود این رژیم اتحاد بین کشورهای غرب آسیا شکل می‌گیرد و در نهایت جنگ غزه جنگ حفظ پل دسترسی غربی‌ها به شرق و قدرت‌های شرق است و با نبود اسرائیل این پل در هم خواهد شکست.

فرمانده سپاه پاسداران در پایان گفت: باید با برگزاری انتخابات توسط خود مردم فلسطین سرنوشتشان رقم بخورد و این در صورت خروج اسرائیل ممکن خواهد شد و اجلاس ریاض هم شروع یک حرکت خوب در راستای وحدت جهان اسلام خواهد بود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

کد خبر 761121

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =