حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟

سوخت‌رسانی رایگان CNG در مرز خسروی

سوخت‌رسانی رایگان CNG در مرز خسروی

برای نخستین بار در کشور، سوخت‌رسانی سیار CNG عملیاتی شد، به طوری که در مرز خسروی به‌صورت رایگان، سوخت‌رسانی سیار به خودروهای دوگانه‌سوز زائران انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سوخت‌رسانی در پیک تردد در ایام خاصی نظیر عید نوروز، تعطیلات تابستانی و مراسمات مذهبی همچون عید مبارک فطر و اربعین حسینی همیشه از یکی از چالش‌ها بوده که با برنامه‌ریزی‌های دقیق، تلاش می‌شود کمترین اختلالات را در این بخش شاهد باشیم.

در ایام اربعین امسال، در یکی از پرترددترین مرزهای کشور یعنی مرز خسروی، طرح ایستگاه سیار CNG برای اولین بار در کشور توسط یک شرکت دانش‌بنیان با همکاری وزارت دفاع و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اجرایی شدن و سوخت‌رسانی رایگان به خودروهای دوگانه‌سوز زائران اباعبدالله الحسین (ع) انجام شده است.

مجید سالاری، مدیر واحد تبدیل این شرکت دانش‌بنیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ایستگاه سیار CNG در سال 1401 در نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران، توسط جانشین وزارت دفاع و مدیرعامل پالایش و پخش فراورده‌های نفتی رونمایی شد و در طول این دو سال، با همکاری وزارت نفت و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، توانستیم، این طرح را بهبود دهیم و اکنون با اطمینان خاطر، ایستگاه سیار سی ان جی را در ایام اربعین حساس اجرایی کردیم.

سالاری با بیان اینکه ایستگاه سیار، پر کننده حلقه مفقوده گازرسانی به خودروهای گاز سوز کشور است، گفت: ایستگاه سیار شامل 120 عدد مخزن، یک عدد کمپرسور گاز و یک عدد دیسپنسر دو نازل و پایپینگ مهندسی شده توسط نخبگان جوان کشورمان، می‌تواند در هر نقطه از کشور، در کوتاه‌ترین زمان و هر شرایط آب و هوایی با کمترین هزینه توضیع گاز سی ان جی را انجام دهد و در مواقعی که گاز ایستگاه سیار به اتمام می‌رسد، با حضور در جایگاه‌های سی ان جی، در مدت زمان دو ساعت تمام مخازن خود را پر کرده و مجدداً به محل مأموریت خود بازگردد.

وی افزود: همچنین در این ایستگاه سیار، یک تبدیل‌کننده گاز لوله‌کشی به گاز فشرده مخصوص استفاده در خودروهای گاز سوز تعبیه شده است که با استفاده از گاز لوله‌کشی نیز می‌توان ایستگاه سیار را پر کرد. همچنین، این ایستگاه سیار می‌تواند به عنوان گازرسانی به روستاهای دورافتاده یا مناطق صعب‌العبور نیز به هموطنان عزیز خدمت‌رسانی کند.

مدیر واحد تبدیل شرکت دانش‌بنیان توانا تصریح کرد: ایستگاه سیار CNG، از تاریخ 26 مردادماه با حضور در مرز خسروی و قرارگاه مرکزی عاشوراییان وزارت دفاع فعالیت خود را شروع کرده است و ان‌شاءالله تا تاریخ 6 شهریورماه در منطقه خسروی، قصرشیرین و سرپل ذهاب خدمت‌رسانی خواهد کرد.

سالاری ادامه داد: ایستگاه سیار گنجایش 15 هزار لیتر آبی گاز سی ان جی را دارد و با این میزان می‌تواند به 200 تا 250 خودرو گاز طبیعی سی ان جی ارائه کند و همکاران ما به صورت دو شیف صبح و شب به زائران اربعین حسینی گازرسانی رایگان انجام دادند.

وی با اشاره به استقبال زائران از سوخت‌رسانی سیار CNG گفت: استقبال مردم از این پروژه ملی، با تعجب و تحسین همراه بوده است. زیرا تا کنون چنین طرحی در کشور اجرایی نشده بود.

مدیر واحد تبدیل شرکت دانش‌بنیان توانا افزود: ما توانستیم با همکاری پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و وزارت دفاع، ابتدا نقاط خلا (عدم وجود ایستگاه گاز سی ان جی و یا ازدحام جمعیت) را شناسایی کنیم و در مدت این چند روز به خودروهای زائران اربعین حسینی منطقه مرزی خسروی، خدمات رایگان ارائه کنیم.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!