فرماندار شهرستان قدس خبر داد:
توقف فعالیت صنایع آلاینده و معادن شهرستان قدس
پیرو مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، فعالیت صنایع آلاینده و معادن شن و ماسه شهرستان قدس تا پایان روز چهارشنبه پنجم آذر متوقف شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» و به نقل از روابطعمومی فرمانداری شهرستان قدس در اجرای مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، کلیه صنایع آلاینده و معادن شن و ماسه این شهرستان موظف به توقف فعالیت تا پایان روز چهارشنبه پنجم آذرماه شدند.
علیرضا فاتحی نژاد، فرماندار شهرستان قدس، از تشکیل گشت مشترک نظارتی با حضور نمایندگان استانداری، محیطزیست و شبکه بهداشت برای پایش اجرای این مصوبه خبر داد و گفت: خوشبختانه با همکاری مسئولان و همراهی بهرهبرداران، همه معادن و صنایع آلاینده فعالیت خود را متوقف کردهاند.
وی با تقدیر از همراهی صنعتگران و معدنداران در اجرای این مصوبه، بر تداوم نظارت تا بهبود شاخصهای کیفیت هوا تأکید کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!