فرمانده انتظامی بهارستان:
عوامل نزاع دستهجمعی در اورین دستگیر شدند
فرمانده انتظامی بهارستان از دستگیری عوامل اصلی نزاع دستهجمعی در اورین خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، مجید عسکرینیا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از دستگیری عوامل اصلی نزاع دسته جمعی در اورین خبر داد.
وی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع دستهجمعی توسط چند نفر در اورین که با قدرتنمایی و فحاشی اقدام به درگیری کرده بودند، بلافاصله مأموران پلیس به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی بهارستان افزود: مأموران انتظامی با اقدامات فنی و پلیسی در عملیاتی موفق، پنج نفر از عاملان اصلی این نزاع را دستگیر کردند.
عسکرینیا در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با مخلان نظم و امنیت عمومی تعارف ندارد و افرادی که نیتهای پلیدی در سر میپرورانند بدانند که پلیس با قاطعیت و جدیت به پشتوانه همکاری آگاهانه شهروندان و حمایت دستگاه قضائی با آنان برخورد خواهد کرد.
منبع: مهر
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!