
خانواده شادمانی روایت کردند:
ناگفتههای زندگی فرمانده شهید قرارگاه خاتمالانبیاء
خانواده سپهبد شهید علی شادمانی فرمانده شهید قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء جزئیاتی ناگفته از زندگی این شهید را روایت کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، خانواده سپهبد شهید علی شادمانی مهمان برنامه بدون تعارف صداوسیما بودند. همسر شهید در ابتدای این برنامه گفت: علی شادمانی همیشه خود را همواره به عنوان یک سرباز و خدمتگزار مردم میدانست و روزی که با هم آشنا شدیم و درباره این موضوع صحبت کردیم.
وی اضافه کرد: او به من گفت که من تا آخر عمرم همیشه بهعنوان یک خدمتگزار هستم و شاید شرایط بسیار سختی در حوزه کاری برای من رخ بدهد؛ امکان دارد در مناطق جنگی باشم و حتی ممکن است یک سال یا چهار ماه اصلاً نتوانم در منزل حضور پیدا کنم، شرایط زندگی با من بسیار سخت است. شهید شادمانی سپس گفت که من به خاطر همه فداکاریهای شما، چهار سال از این هشت سال دفاع مقدس را به شما تقدیم میکنم.
در ادامه این برنامه، دختر شهید اظهار کرد: روز شهادت پدرم، ایشان فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا بودند؛ یعنی فرماندهی جنگ و ستاد جنگ تحمیلی را بر عهده داشتند و نقش بزرگی در آن داشتند، به ویژه پس از آن حمله غافلگیرانهای که رژیم صهیونیستی انجام داد. ظرف مدت دوازده ساعت پس از حکم رهبر معظم انقلاب، نیروهای مسلح آمادگی لازم را پیدا کردند و با تاکتیکی تهاجمی ضربات سختی به رژیم صهیونیستی وارد کردند.
مهدیه شادمانی افزود: قطعا این موفقیتها نیازمند نبوغ نظامی بالایی بود که بخشی از آن متعلق به پدرم و بخشی از آن مربوط به فرماندهان ارتش بود. همچنین مسئولیت اصلی ستاد جنگ با ایشان بود.دختر شهید ادامه داد: تفسیر من از شخصیت پدرم این است که علی شادمانی در میان دشمن مشهور و در بین ملت ایران گمنام بود، اما دشمن کاملاً میدانست جایگاه ایشان کجاست. بعد از حکم فرماندهی، طی چند روز چندین بار تلاش کردند ایشان را به صورت هدفمند ترور کنند.
وی گفت: لازم است بگویم که این جنگ و مسائلش به کنار، دشمن طی ۴۷ سال همواره در پی ترور پدرم بود؛ اوایل جنگ کومله و دموکراتها، دهه هفتاد منافقین و قبل از انتصاب به فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا، ایشان معاون سردار سرافراز اسلام، سپهبد رشید، بودند و سالها در کنار هم خدمت کردند.وی ادامه داد: پدرم یکی از نخبگان نظامی بود که باید بیشتر روایت شود تا مردم بدانند چه نوابغ نظامیای داریم که دشمن وقتی بروز پیدا میکند، با وجود همه فشارها، ظرف مدت کوتاهی قادر به مقابله هستند. این همه به خاطر کادرسازی قوی در نیروهای مسلح است.
دختر شهید شادمانی تصریح کرد: فکر میکنم پدرم با شهادتش مزد اخلاص خود را گرفت. یکی از نعمتهای بزرگ انقلاب ما مردمی بودن آن است. مردم عزیز در تمامی صحنههایی که انقلاب را در معرض خطر قرار داد، حضور یافتند و استقامت کردند و به جنگ روانی و تبلیغات دشمن اعتنایی نکردند.وی افزود: قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا به «قرارگاه وعدههای صادق» معروف است؛ شاید کمتر به این موضوع اشاره شده باشد، اما طرحریزی عملیاتهای مهمی مانند عملیات وعده صادق در این قرارگاه شکل گرفته است و این به دلیل نبوغ فرماندهانی همچون شهید شادمانی و همکارانشان است.
شادمانی عنوان کرد: رزمایشهای متعددی که در چند ماه اخیر برگزار شده، با فرماندهی پدرم بوده است. ایشان فرماندهی مانورهای سراسری کشور را که به مدت دو ماه برگزار شد، بر عهده داشتند. این فشارهای سنگین را تحمل میکردند اما هیچگاه از خستگی دم نمیزدند.دختر شهید شادمانی ادامه داد: پدرم، حاج علی شادمانی، برای فرزندانش هیچ کاری نکرد؛ نه اینکه دوستشان نداشت، بلکه میگفت که من سربازم و حق هیچ سوءاستفادهای برای شما نیست.
سپس، همسر شهید شادمانی تاکید کرد: واقعیت این است که میخواهم از همه مردمی که با اقتدار و عزت، شهدا را بدرقه کردند، صمیمانه تشکر کنم. وقتی میگویم هر کسی، در هر لباس و ظاهری، به عشق رهبر وارد میدان میشود و شهدا را بدرقه میکند، باور کنید این حضور و وفاداری از ده بمب اتم قدرتمندتر و مؤثرتر است.
وی افزود: به اتفاق پنج فرزندمان که همه خودشان و خانوادههایشان در این راه سرباز و خدمتگزار مردم هستند، ادامهدهنده راه ایشان هستیم.
دختر شهید شادمانی یادآور شد: پدرم علاوه بر اینکه خود را سرباز رهبری میدانست، سرباز مردم نیز بود و جانفدا برای یک ملت بود.
وی ادامه داد: اگر اکنون در قید حیات بودند، پیامشان به مردم این بود که این وحدت ملی و همبستگی را حفظ کنید و بتوانید عملیاتی مؤثر علیه جنگ روانی دشمن انجام دهید.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!