حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
تفاهم گاز با کشورهای همسایه؛ تأمین سوخت زمستانی
نماینده مجلس مطرح کرد:

تفاهم گاز با کشورهای همسایه؛ تأمین سوخت زمستانی

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با درخواست از وزارت نیرو و نفت برای تأمین سوخت زمستانی، گفت: تفاهم گاز 3 میلیارد مترمکعبی با روسیه، ترکمنستان و دیگر کشورها می‌تواند در تأمین گاز و برق زمستانی به کشور کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، پروژه نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو و محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در محل سایت برق منطقه‌ای استان تهران به بهره‌برداری رسید.این نیروگاه با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی به شبکه برق استان متصل شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی تهران با اشاره به ضرورت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تفاهم‌نامه‌های امضا شده در حوزه انرژی‌های نو به حدود ۷۰ هزار مگاوات رسیده که اگر حتی نیمی از آن‌ها به مرحله اجرا برسد، تحولی بزرگ در صنعت برق کشور ایجاد خواهد شد؛ به‌ویژه آنکه ظرفیت فعلی نیروگاهی کشور که به بهره‌برداری رسیده، کمتر از ۷۰ هزار مگاوات است و این میزان در طول یک قرن گذشته حاصل شده است.

محسن یزدی‌خواه با بیان اینکه تهران به‌عنوان محل سکونت ۲۰ درصد جمعیت کشور شدت مصرف بالایی دارد، افزود: هر میزان تولید انرژی در کشور انجام می‌شود، به همان میزان نیز مصرف می‌شود؛ به‌گونه‌ای که مصرف گاز در ایام پیک به حدود یک میلیارد متر مکعب و مصرف برق به حدود ۶۵ تا ۷۰ هزار مگاوات می‌رسد.

وی با تأکید بر اینکه مشکلات انباشته حوزه انرژی ناشی از دهه‌ها بی‌توجهی به اصلاح نظام تعرفه‌ها، سرمایه‌گذاری در تولید و توسعه زیرساخت‌ها است، اظهار داشت: مردم از ما نمایندگان مطالبه دارند که قطعی‌های مکرر برق و مشکلات شبکه مدیریت شود. امیدواریم تعادل به شبکه بازگردد و در زمستان نیز با برنامه‌ریزی دقیق شاهد کمترین مشکل باشیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی همچنین از وزارت نفت و نیرو درخواست کرد برای تأمین سوخت زمستانی تدابیری انجام دهند و درهمین رابطه عنوان کرد: تفاهم گاز 3 میلیارد مترمکعبی با روس‌ها و همچنین تعامل با ترکمنستان و دیگر کشورها می‌تواند در تأمین گاز و برق زمستانی به کشور کمک کند.

یزدی‌خواه با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد اشتغال در توسعه مزارع خورشیدی خاطرنشان کرد: کمیته امداد با همکاری توانیر و بسیج، طرح‌هایی برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و فروش برق به دولت دارد که می‌تواند به اشتغال مددجویان و رونق اقتصادی منجر شود.

وی با بیان اینکه تنها افزایش تولید کافی نیست، گفت: بدون مدیریت مصرف، مشکلات پابرجا خواهد بود. امروز مصرف برق پاساژهای تهران چند صد مگاوات است و با برخی سیاست‌های مدیریتی و ساماندهی مشاغل می‌توان این میزان مصرف را بهینه کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های صنعت برق کشور تأکید کرد: ما به‌عنوان خدمتگزاران مردم، اخبار مسرت‌بخش توسعه انرژی را با افتخار منتقل می‌کنیم و همزمان دغدغه‌های شهروندان در حوزه قطعی برق و مصرف انرژی را پیگیری خواهیم کرد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!