حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
ارزیابی بهداشت محیط 158 بیمارستان استان تهران
معاون وزیر بهداشت خبر داد:

ارزیابی بهداشت محیط 158 بیمارستان استان تهران

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت مواد غذایی و آشپزخانه در بیمارستان‌ها از انجام بازرسی‌های بهداشت محیط در ۱۵۸ بیمارستان استان تهران در بازه زمانی ۱۴ روزه از ۱۳ تا ۲۷ آبان ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، علیرضا رئیسی اظهار داشت: بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، وزارت بهداشت به‌منظور حفظ سلامت عمومی مکلف است تمامی مراکز و اماکن مشمول این آیین‌نامه از جمله بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و مؤسسات پزشکی را از نظر تطبیق بهداشت فردی، ساختمانی، ابزار و تجهیزات تحت نظارت مستمر قرار دهد.

 وی افزود: در راستای تشدید نظارت بر وضعیت بهداشت محیط آشپزخانه و غذاخوری بیمارستان‌های استان تهران، بازرسی‌های بهداشتی توسط گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی انجام و گزارش‌های جامع و تفصیلی آن و نیز پیشنهادهای لازم جهت اقدامات اصلاحی به رؤسای این دانشگاه‌ها ارسال شد.

 معاون وزیر بهداشت تأکید کرد: در این طرح ۷۵ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ۶۹ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و ۱۴ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد ارزیابی قرار گرفتند.

 رئیسی ادامه داد: در این بازدیدها علاوه بر ارزیابی وضعیت سیستم تهویه، تأمین آب، سیستم دفع فاضلاب، مدیریت پسماند آشپزخانه‌ها و بهداشت فردی 2 هزار و ۱۵۴ نفر کارکنان شاغل در این محل‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت. کارشناسان بهداشت محیط با بهره‌گیری از تجهیزات پرتابل، ۲۱۴ مورد سنجش بار میکروبی، ۲۵۶ مورد سنجش کلر آزاد باقی‌مانده آب مصرفی، ۴۵۸ مورد سنجش دمای سردخانه‌ها و یخچال‌ها، ۷۹ مورد سنجش روغن مصرفی و ۱۳ مورد شوری‌سنجی انجام دادند.

 بنا بر اعلام وزارت بهداشت، وی با بیان اینکه باتوجه‌به حساسیت ویژه ارائه خدمات تغذیه‌ای در مراکز درمانی، رعایت دقیق و مستمر استانداردهای بهداشت محیط در این بخش‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: نظر به اینکه بیماران بستری در مراکز درمانی غالباً دارای سیستم ایمنی ضعیف بوده و هرگونه آلودگی غذایی یا محیطی می‌تواند منجر به مسمومیت‌های غذایی، ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی و تشدید وضعیت بالینی آنها شود، ضرورت دارد نظارت بر اجرای ضوابط بهداشتی با دقت و جدیت بیشتری دنبال شود.

 به گفته معاون بهداشت وزیر بهداشت، عدم رعایت اصول بهداشتی مناسب در فرایندهای آماده‌سازی، پخت، نگهداری و توزیع غذا می‌تواند زمینه رشد و انتشار عفونت و عوامل بیماری‌زا مانند سالمونلا، اشریشیاکلی و استافیلوکوک را فراهم کرده و سلامت بیماران، همراهان و کارکنان را به مخاطره بیندازد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!