حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اعزامی از جنس معنویت
تهران نیوز گزارش می‌دهد؛

اعزامی از جنس معنویت

سال‌ها است که پاییز هر سال دانش‌آموزان پایه متوسطه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند، اعزامی که از جنس معنویت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سفر راهیان نور سفری برخاسته از قلب و روح است، سفری که با تمام وجود مسافرانش را به اوج معنویت رسانده و به خداوند متعال نزدیک می‌کند، تزریق این حس ارزشمند به نوجوانان مقطع متوسطه وظیفه خطیری بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان بسیج دانش‌آموزی و وزارت آموزش‌وپرورش کشور آن را برعهده گرفتند.

البته سایر دستگاه‌ها نیز هر کدام به نحوی برای هرچه بهتر برگزارشدن این اردوی شهدایی تلاش می‌کنند، از تأمین اتوبوس گرفته تا تدارک مواد غذایی و امکانات برای زائران دانش‌آموزان مناطق عملیاتی جنوب کشور، هرکسی هرگونه که می‌تواند در این مسیر عاشقی می‌کند.

شهرستان قدس نیز از این توفیق بی‌نصیب نمانده و به لطف خداوند متعال هرساله دانش‌آموزان مقطع متوسطه را در چند مرحله به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌کند، اعزامی که هر سال با استقبال پرشور دانش‌آموزان مواجه می‌شود.

امسال اما این اعزام حسی واقعی‌تر و ملموس‌تر داشت؛ زیرا ملت ایران جنگی ۱۲ روزه را در تابستان ۱۴۰۴ تجربه کرد، جنگی که حال‌وهوای هشت سال دفاع مقدس را برای همه مردم تداعی کرد، شهرستان قدس در جنگ ۱۲ روزه ۱۲ شهید را تقدیم وطن کرده است. حالا این فرصت فراهم شده تا فرزندان نوجوان این شهرستان برای تجدید بیعتی دوباره با برادران شهیدشان به شلمچه و فتح‌المبین سفر کنند.

شما سفیر شهدا هستید

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران در جمع دانش‌آموزان دختر شهرستان قدس گفت: شما دانش‌آموزان شهرستان قدس پیام این شهرستان را به سرزمین‌های نور برده و پیام آن مکان‌های مقدس را به شهرتان خواهید آورد، شما سفیر شهدا هستید و آزادی قدس را به شهدا نوید خواهید داد.

علی‌اصغر شهیری در ادامه بیان کرد: شما به سفری می‌روید که می‌توانید با شهدا صحبت کنید چرا که آنان شما را شفاعت کرده و یاری‌تان می‌کنند، از آن‌ها بخواهید که شما را در مسیری درست هدایت کنند.

وی در ادامه افزود: در این اردو با لاله‌ها گفتگو کرده، نشانه‌های شهدا را پیدا کنید و از شهدا کمک بخواهید.

سفر راهیان نور مسیری برای خودشناسی است

جانشین فرمانده سپاه شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: امروز ۲۴۰ نفر از دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند که قطعاً هر کدام از آنان از سمت شهدا طلبیده شدند. این سفر مسیری برای رشد و تعالی و آشنایی با سیره شهدای دوران دفاع مقدس است.

محمد میرزائی ادامه داد: این سفر معنوی ۴ روزه خواهد بود و دانش‌آموزان شهرستان قدس از یادمان‌های مختلف مناطق عملیاتی جنوب کشور مانند دوکوهه، فتح‌المبین و...، بازدید خواهند کرد.

وی افزود: در بستر این اردوی معنوی یک اردوی راهیان پیشرفت را نیز تدارک دیدیم که بازدید از سد کرخه است.

جانشین فرمانده سپاه شهرستان قدس یادآور شد: این اولین اردوی راهیان نور در سال ۱۴۰۴ بوده که برگزار خواهد شد و اردوهای بعدی، اعزام دانش‌آموزان پسر، خانوادگی و اقشار بسیج خواهد بود.

میرزائی خاطرنشان کرد: سفر راهیان نور مسیری برای خودشناسی و خودآگاهی است، هرکسی که به دنبال شناخت درون خود است به لین سفر معنوی نیاز دارد، امیدوارم دانش‌آموزان قدر این چند روز را بدانند و از آن بهترین استفاده را کنند.

این سفر عادی نیست

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، بیان کرد: دانش‌آموزان باید بدانند که این سفر، سفری عادی نیست، عمر این سفر بسیار کوتاه بوده و اثرات آن بسیار زیاد است؛ زیرا من معجزات بسیاری که در این اردوها اتفاق افتاده است را از نزدیک مشاهده کردم.

محمد قاسمی در ادامه بیان کرد: هزینه زیادی برای این سفر شده است و افراد زیادی برای برگزاری آن زحمت کشیده‌اند، از دانش‌آموزان خواهش می‌کنم که بهترین استفاده را از این سفرکرده و از فضای معنوی آن بهره ببرند.

وی افزود: قطعاً دانش‌آموزان از این سفر نورانی با کوله‌باری از تجربه و معنویت بازگشته و این معنویت را به دوستان و شهرستانشان تزریق خواهند کرد.

شهدا دوباره مرا طلبیدند

یکی از دانش‌آموزان اعزامی به اردوی راهیان نور از شوق رسیدن به اردوگاه رستگار برای خبرنگار ما این‌چنین سخن گفت: باور نمی‌کنم که اکنون در اردوگاه شهید رستگار پایم را روی خاک گذاشتم، باورم نمی‌شود که شهدا مرا دوباره طلبیدند و من لیاقت حضور در این بهشت را پیدا کرد.

فاطمه طهماسبی ادامه داد: از لحظه‌ای که سوار اتوبوس شدیم لحظه‌شماری می‌کردم که به اردوگاه شهید رستگار برسم و به سراغ مزار شهدای گمنام دفن شده در آن بروم، اما لحظه‌ای که پایم را روی زمین اردوگاه گذاشتم متوجه شدم که آن‌ها مرا طلبیده بودند و انتظارم می‌کشیدند.

وی افزود: این چندمین بار است که به اردوی راهیان نور می‌آیم، راهیان نور قبلی به‌عنوان عضو گروه رسانه به سفر اعزام شده بودم و کل سفر درگیر تهیه عکس و فیلم بودم؛ اما امشب توفیق پیدا کردم که به‌عنوان یک زائر خاک مناطق عملیاتی جنوب را لمس کنم و خدا را بابت این موضوع هزاران بار شاکر هستم.

لحظات عاشقی دوستانم را به تصویر می‌کشم

واحد رسانه راهیان نور دختران شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار ما تصریح کرد: این اولین سفر من به‌عنوان مستندساز اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور است، هم خوشحال هستم و هم نگران، خوشحال از دیدن این سرزمین زیبا و نگران از این‌که چگونه نقش رسانه‌ای خود را به‌درستی ایفا کنم.

راضیه رجائی یادآور شد: دوربین من امروز و قطعاً امشب که به اردوگاه شهید رستگار رسیدیم لحظات زیبایی را از عاشقی دانش‌آموزان برای شهدای کشورشان ثبت کرده است، امیدوارم که تا پایان این سفر بهترین تصاویر را از عرض ارادت دوستانم به برادران شهیدشان ضبط کرده و به نمایش بگذارم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خدا را هزاران بار شکر که مرا لایق این سفر دید و در مسیر شهدا هدایت کرد، امیدوارم این لحظات نصیب کسانی شود که از توفیق آن بی‌نصیب مانده‌اند.

تکه‌ای از وجودم را راهی مناطق عملیاتی کردم

اما کمی هم از زبان من خبرنگار بخوانید: امسال توفیق حضور در سفر راهیان نور را نداشتم، وقتی دوستانم را برای سفر بدرقه کردم تکه‌ای از وجودم را با آنان راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور کردم، قلب و چشمانم به دنبال آنان راهی زیارت خاک کربلای ایران شد.

اکنون که توفیق زیارت عزیزان شهیدم را پیدا نکردم، حالم مانند کسی است که گمشده‌ای دارد و مدام به دنبال آن می‌گردد، در چنین شبی در سال ۱۴۰۳ من در اردوگاه شهید رستگار اندیمشک بر سر مزار شهدای گمنام فاتحه می‌خواندم؛ اما حالا دوستان به‌جای من به آنان عرض ارادت می‌کنند.

به‌راستی تا وقتی قدم در خاک جنوب نگذاشته باشید هرگز داغ نرفتن‌های بعد از آن را احساس نخواهید کرد، خدا کند که امسال شهدا مرا لایق دیدار دوباره خود بدانند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!