حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اورونوف، نگرانی جدید سرمربی پرسپولیس
چالشی جدید برای پرسپولیس ایجاد شد؛

اورونوف، نگرانی جدید سرمربی پرسپولیس

خروج بهترین بازیکن تیم ملی ازبکستان در دقیقه ۵۳ از زمین مسابقه باعث نگرانی سرمربی پرسپولیس شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اوسمار ویرا سرمربی برزیلی پرسپولیس که ظاهراً دیدار تیم‌های ملی مصر و ازبکستان را به شکل مستقیم از تلویزیون نگاه می‌کرده پس از مصدومیت اوستون اورونوف به‌شدت بابت این ستاره ازبکستانی تیمش نگران شده است.

از افراد نزدیک به باشگاه پرسپولیس خبردار شدیم اوسمار ویرا سعی کرده از طریق کادر سرپرستی تیم پرسپولیس از اورونوف خبر بگیرد و به همین خاطر تماس‌هایی پس از پایان بازی مصر و ازبکستان با مدیر برنامه اورونوف برقرار شده است.

شنیده‌ها در این باره حاکی از آن است که اوسمار ویرا شب گذشته در تلاش بود تا هرطورشده دررابطه‌با میزان مصدومیت و زمان بازگشت اورونوف خبر دقیقی را به دست بیاورد که گفته می‌شود هنوز پاسخ درست و لازم به او نرسیده است.

طبق اعلام کادر فنی تیم ملی ازبکستان قرار است امروز به‌منظور بررسی دقیق‌تر میزان آسیب‌دیدگی اورونوف از محل موردنظر ام‌آرآی گرفته شود تا در این باره اقدامات لازم جهت بازگشت هرچه سریع‌ترش به میادین مسابقه استارت بخورد.

به نظر می‌رسد علاوه بر کاناوارو سرمربی ایتالیایی تیم ملی ازبکستان حالا اوسمارویرا سرمربی برزیلی پرسپولیس نیز به‌شدت نگران است که مبادا در دیدار حساس روز جمعه سی‌ام آبان مقابل تراکتور یکی از بهترین ستاره‌های تیمش را از دست بدهد. کاناوارو هم دوست دارد این ستاره گل‌زن را در دیدار فینال روبروی تیم ملی کشورمان در خدمت داشته باشد.

باتوجه‌به راهیابی تیم ملی کشورمان به فینال این احتمال وجود دارد که دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتور از روز جمعه سی‌ام آبان‌ماه به تاریخ دیگری تغییر زمان پیدا کند. تیم ملی فوتبال کشورمان سه‌شنبه هفته جاری در دیدار فینال باید به مصاف تیم ملی ازبکستان برود.

منبع: خبر ورزشی

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!