حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
برایم قرآن بخوانید
وصیت‌نامه شهید «رحمت‌الله حاجی‌عیدی»؛

برایم قرآن بخوانید

شهید دفاع مقدس در وصیت‌نامه خویش نوشته است: برایم قرآن بخوانید و پدرجان! دوست دارم سر جنازه‌ام سخنرانی کنی و به منافقان بفهمانی که ما از شهید شدن فرزندانمان هیچ نگرانی نداریم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، رحمت‌الله حاجی‌عیدی پنجم فروردین ۱۳۴۴ در شهرستان دامغان به دنیا آمد. پدرش سلطان‌علی و مادرش طوبا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم مرداد ۱۳۶۴ در قلموت بر اثر انفجار مین و اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر او را در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپردند.

در ادامه فرازهایی از وصیت‌نامه این شهید والامقام را می‌خوانید؛

قرآن بخوانید

وصیت می‌کنم که من اگر شهید شدم و این شهادت پرافتخار نصیب بنده شد، از همه شما می‌خواهم که برایم گریه نکنید. روحیه خود را شاد کنید تا دشمنان به ناراحتی به سر ببرند. نگذارید دشمنان شاد باشند و نگذارید از شهید شدن بنده و امثال بنده دشمنان و منافق سوء‌استفاده کنند.

فقط از شما می‌خواهم که برایم قرآن بخوانید و پدرجان! دوست دارم سر جنازه‌ام سخنرانی کنی و به منافقان بفهمانی که ما از شهید شدن فرزندانمان هیچ نگرانی نداریم و خوشحال هستیم که فرزندمان در این راه شهید شده و به لقاءالله پیوسته است.

ای پدر گرامی و‌ای مادر مهربانم که شب و روز نخفته‌اید و مرا به سختی بزرگ کرده‌اید؛ از شما می‌خواهم دعای خیر درباره من بکنید. اگر از من ناراحتی دیدید من را عفو کنید.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!