حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
واحدهای تولیدی برای تأمین ژنراتور اقدام کنند
رئیس اداره صمت استان تهران:

واحدهای تولیدی برای تأمین ژنراتور اقدام کنند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران گفت: با توجه به ناترازی‌های انرژی به‌ویژه در حوزه برق، واحدهای تولیدی نسبت به تأمین ژنراتور اقدام کنند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمود سیجانی در حاشیه برگزاری نشست تسهیل تولید که در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان پردیس برگزار شد، اظهار داشت: با تأیید شرکت توزیع برق مقرر شد سوخت توسط شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تأمین شود تا واحدهای تولیدی پس از تهیه ژنراتور مشکلی در حوزه تأمین سوخت نداشته باشند.

 وی با بیان اینکه اصلاح ظرفیت واحدهای تولیدی به‌ویژه واحدهایی که در جهت تکمیل زنجیره تولید کار می‌کنند جزو اولویت‌های ما است، خاطرنشان کرد: شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفر و در حدود ۱۷ هزار واحد تولیدی، صنعتی و صنفی تنها یک دفتر نمایندگی اداره صنعت، معدن و تجارت در فضایی محدود دارد که در شأن شهرستان نیست و برای تبدیل دفتر نمایندگی صمت به اداره صنعت، معدن و تجارت برنامه‌ریزی‌شده است.

 رئیس اداره صنعت و معدن استان تهران افزود: شهرستان پردیس به‌ویژه صنایع دانش‌بنیان شهرستان مهمی است و در زمینی که در اختیار ما قرار داده شده با طرح در شورای برنامه‌ریزی و تأمین اعتبار نسبت به ساخت اداره صمت شهرستان اقدام خواهیم کرد تا اداره‌ای در شأن صنعتگران شهرستان تأمین شود.

انشعابات تولیدکنندگان بدون هماهنگی قطع نشود

 فرماندار شهرستان پردیس نیز در این نشست گفت: در سطح شهرستان بدون هماهنگی با فرمانداری هیچ انشعابی نباید قطع شود و در خصوص تولیدی‌ها و مراکز صنعتی که به دستگاه بدهی دارند، حتماً باید قطع هر گونه انشعابات با هماهنگی فرمانداری اجرا و انجام شود.

رضا طاهرخانی ادامه داد: تصمیماتی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان شهرستان اتخاذ شد تا با رفع مشکلات تولیدکنندگان از حمایت صنعتگران اطمینان حاصل شود.

 مشکل قطعی برق در پردیس برطرف شد

 رئیس اداره برق شهرستان پردیس ضمن پوزش از شهروندان پردیس بابت خاموشی‌های روز گذشته گفت: با اقدامات صورت‌گرفته از امروز این مشکل رفع و دیگر قطعی خارج از برنامه نخواهیم داشت.

رئیس اداره برق شهرستان پردیس، در خصوص گلایه‌های شهروندان از قطعی برق هشت ساعته اظهار داشت: علت اصلی این خاموشی‌ها ناترازی بین تولید و مصرف انرژی و کاهش بارش‌ها است و متأسفانه به دلیل کمبود بارش، امکان استفاده از نیروگاه‌های برق آبی وجود ندارد.

 مهدی دمیرچی از شدت بالای مصرف انرژی طی امسال خبر داد و گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم تا به مصرف بهینه برق توجه کنند.

وی افزود: اداره برق در تلاش است تا با کاهش روشنایی معابر و مقابله با مصرف بد، برق پایدارتری را برای شهروندان فراهم کند.

رئیس اداره برق شهرستان پردیس در خصوص قطعی‌های بی‌برنامه برق‌ در این شهرستان یادآور شد: در موارد نادر، این قطعی‌ها ناشی از ناترازی بین تولید و مصرف است که همکاران مجبور به کنترل شبکه شدند؛ اما از امروز، طبق برنامه‌های مدیریت بار، مشکلات حل شده و برق با برنامه و منظم به شهروندان ارائه خواهد شد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!