
رئيس پليس امنيت اقتصادی فراجا خبر داد:
کشف 1272 تن برنج احتکاری در جنوب تهران
رئيس پليس امنيت اقتصادی فراجا از کشف یکهزار و 272 تُن برنج قاچاق و احتکاری از دو انبار در جنوب تهران با همکاری کارآگاهان پلیس پایتخت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سردار حسین رحیمی اظهار کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا با همکاری کارآگاهان پلیس در دو عملیات جداگانه از دو باب انبار در جنوب تهران حدود یکهزار و ۲۷۲ تُن برنج قاچاق و احتکاری را کشف کردند.
وی اضافه کرد: مقابله با قاچاق کالا و همچنین مقابله با احتکار کالای اساسی از مهمترین مأموریتهای پلیس امنیت اقتصادی فراجا است؛ کشف بیش از ۵ هزار قلم تجهیزات دندانپزشکی قاچاق، ۶۰ تُن چای سریلانکایی در شورآباد، لوازم یدکی خودرو در شهرری به ارزش ۱۴ میلیارد تومان و همچنین کشف ۳۶ هزار قلم بطری نوشیدنی انرژیزا از انباری در بازار تهران بخشی از کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در روزهای گذشته است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه ۶۰۰ تُن از این برنجها قاچاق و ۶۷۲ تُن دیگر، برنج احتکار شده بود، از بازداشت دو نفر متهم این پرونده خبر داد و افزود: با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که مقادیر قابلتوجهی از این کشفیات با ارز تخصیصی وارد کشور شده است.
منبع: فارس
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!