حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
۴۹۷۰ ثبت‌نام برای جواز تبدیل به احسن
رئیس اداره اوقاف شهرستان قدس خبر داد:

۴۹۷۰ ثبت‌نام برای جواز تبدیل به احسن

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قدس گفت: تا این لحظه ۴ هزار و ۹۷۰ نفر برای جواز تبدیل به احسن در وبگاه تأسیس شده برای این موضوع ثبت‌نام کردند.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مطهری‌فر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: در سال‌های گذشته موضوع وقف در شهرستان قدس دچار مشکلات بسیار زیادی بود، پس از قبول مسئولیت بنده در این حوزه، یک صفحه اختصاصی در وبگاه سازمانی وقف به شهرستان قدس ایجاد کردیم تا شاهد نظم‌دادن به درخواست‌های مردمی از طریق ثبت‌نام در آن وبگاه باشیم.

 وی با اشاره به روزهای اول ثبت‌نام مردم در وبگاه بیان کرد: روزهای اول ثبت‌نام، ازدحام درخواست زیاد بود، تمام درگاه‌های خدمات الکترونیک شهرستان این ثبت‌نام‌ها را بدون ضابطه انجام می‌دادند، یعنی هر کس با هر صفحه و صلح‌نامه‌ای که داشت با تلفن همراه شخصی در این وبگاه ثبت‌نام می‌کرد و متصدی وبگاه به‌عنوان اداره اوقاف بدون اینکه محتوا برای ثبت‌نام کامل باشد موظف بود که به این درخواست‌ها رسیدگی کند.

 رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قدس در ادامه افزود: اما با گرفتن جواز اولین دفتر خدمات الکترونیک اوقافی در شهرستان قدس با همکاری بخش خصوصی این دفتر در ورودی اداره اوقاف راه‌اندازی شد.

 مطهری‌فر در خصوص ویژگی‌های این دفتر خدمات الکترونیک گفت: راه‌اندازی این دفتر خدمات الکترونیک اوقافی دو ویژگی مهم داشت، اول این‌که ثبت‌نام‌ها به‌صورت هدفمند انجام می‌شد و مدارک در همان ابتدای کار بارگذاری شده در صفحه اختصاصی هر فرد قرار می‌گرفت، همین موضوع کار را بسیار آسان‌تر می‌کرد.

 وی ادامه داد: ویژگی دوم این بود که ما با کمبود منابع انسانی مواجه بودیم و فقط ۱۱ نفر نیرو داشتیم و مانند همه ادارات دیگر باید برون‌سپاری انجام می‌دادیم، به همین منظور از طریق دفتر خدمات الکترونیک و منابع بخش خصوصی توانستیم مشکل کمبود نیرو را تا حدودی حل کنیم.

 رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قدس در پایان خاطرنشان کرد: تا این لحظه ۴ هزار و ۹۷۰ ثبت‌نام در وبگاه انجام شده است که از این میزان، ثبت‌نام بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ مورد اتمام یافته است.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!