حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اکنون استقلال مدعی قهرمانی است
خداداد عزیزی؛

اکنون استقلال مدعی قهرمانی است

خداداد عزیزی به برکناری وحید هاشمیان واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، خداداد عزیزی، ستاره سابق تیم ملی فوتبال ایران که در حال حاضر در پست مدیر ورزشی تیم تراکتور فعالیت دارد در خصوص برکناری وحید هاشمیان از کادر فنی پرسپولیس اظهار کرد: متأسفانه فوتبال ما جای خوبی برای افرادی مثل وحید هاشمیان نیست. چه در زمان بازیگری و چه حالا، وحید همیشه جزو استثناهای فوتبال ایران بود؛ فردی فنی، باسواد و باشخصیت. پرسپولیسی‌ها پای وحید نماندند، درحالی‌که اگر به او فرصت می‌دادند نتیجه کارش را می‌دیدند.

وی در ادامه بیان کرد: مگر ساپینتو در ابتدای حضورش در استقلال نتیجه گرفت؟ دیدیم که استقلالی‌ها از او حمایت کردند و حالا تیمشان مدعی قهرمانی است. 

اما پرسپولیسی‌ها عجولانه تصمیم گرفتند و با وحید رفتار خوبی نکردند. این اتفاقات فقط در فوتبال ایران می‌افتد و واقعاً جای تأسف دارد. اگر جای وحید یک مربی خارجی بود قطعاً کسی کاری به کارش نداشت.

منبع: خبر ورزشی

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!