حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
جنگ رسانه‌ای دشمن؛ تهدید امروز ذهن‌ها و افکار
امام جمعه شهرستان رباط‌کریم تشریح کرد:

جنگ رسانه‌ای دشمن؛ تهدید امروز ذهن‌ها و افکار

امام جمعه شهرستان رباط‌کریم با اشاره به آغاز ماه رجب، جنگ اصلی امروز با دشمن را جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای دانست و نسبت به سناریوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی برای فریب افکار عمومی جهان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، حجت‌الاسلام والمسلمین ترابی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تبریک فرا رسیدن ماه پرفیض رجب‌المرجب، این ماه را آغاز فصلی نو از نیایش، آرامش معنوی و آمادگی برای ورود به ضیافت الهی دانست و تأکید کرد: با ورود به ماه رجب، دل‌های ناآرام و مضطرب در سایه عبادت و توجه به خداوند به آرامش می‌رسند و جامعه مؤمنان به‌تدریج برای بهره‌مندی از برکات ماه‌های شعبان و رمضان آماده می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت سه ماه رجب، شعبان و رمضان، این ایام را فرصتی مغتنم برای تهذیب نفس، اصلاح قلب و بازسازی معنوی انسان برشمرد و گفت: اگر این فرصت الهی به‌درستی مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند منشأ تحولات عمیق فردی و اجتماعی شود.

 امام‌جمعه رباط‌کریم با اشاره به سیره اهل‌بیت(ع)، امام محمدباقر(ع) را پرچمدار جهاد تبیین در یکی از تاریک‌ترین دوره‌های فتنه و انحراف بنی‌امیه معرفی کرد و افزود: امروز نیز جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگری به جهاد تبیین نیازمند است.

 ترابی با تأکید بر اینکه میدان اصلی نبرد امروز، عرصه تبلیغات و رسانه است، تصریح کرد: هدف دشمن در این جنگ، تسخیر ذهن‌ها، مغزها و دل‌هاست. وی افزود: دشمن تلاش می‌کند با سلاح رسانه و تبلیغات، سایه جنگ را بر سر کشور نگه دارد تا اقتصاد را معطل، تصمیم‌گیری‌ها را به تعویق بیندازد و امید به آینده را در جامعه تضعیف کند.

 به گفته وی، جنگ اصلی امروز ما با دشمن، جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای است و در مواجهه با این جنگ شناختی، واکنش صرفاً دفاعی یک خطای راهبردی محسوب می‌شود.

امام‌جمعه رباط‌کریم تأکید کرد: برای موفقیت در این میدان باید از حالت انفعال خارج شد و با تهاجم هوشمندانه، ابتکار عمل را در عرصه رسانه‌ای به دست گرفت.

ترابی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر، یهودی‌ستیزی را ابزاری در دست رژیم صهیونیستی برای پیشبرد اهداف سیاسی و امنیتی خود دانست و گفت: رژیم جعلی صهیونیستی برای توجیه جنایات وحشیانه خود در غزه و ترمیم چهره مخدوشش در افکار عمومی جهان، به اقداماتی نمایشی و مشکوک مانند تیراندازی به یهودیان در سیدنی استرالیا متوسل می‌شود.

وی با بیان اینکه جنایات گسترده رژیم صهیونیستی، این رژیم را به منفورترین رژیم دنیا تبدیل کرده است، افزود: هدف صهیونیست‌ها از چنین اقدامات تروریستی، مظلوم‌نمایی و تلاش برای بازگرداندن صهیونیست‌هایی است که طی سال‌های اخیر سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند.

 امام‌جمعه رباط‌کریم در پایان، واکنش دوگانه کشورهای غربی به جنایات غزه و حوادثی مانند رویداد سیدنی را نشانه‌ای روشن از استانداردهای دوگانه آنان در قبال قتل‌عام مردم بی‌گناه دانست.

انتهای خبر/*

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!