حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
حمایت بیمه سلامت از ۱۳۰ بیماری خاص
رئیس اداره بیمه سلامت خبر داد:

حمایت بیمه سلامت از ۱۳۰ بیماری خاص

رئیس اداره بیمه سلامت با بیان آماری از وضعیت شهرستان شهریار تاکید کرد: تاکنون ۶ هزار و ۷۸۳ نفر در شهرستان شهریار تحت پوشش این صندوق قرار گرفته و نشان‌دار شده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، 18 اردیبهشت به‌عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است. بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، بیماری‌هایی است که در جامعه عمومیت ندارند و درمان آنها به فراهم کردن شرایط ویژه‌ نیاز دارد.

بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در گروه بیماری‌هایی قرار می‌گیرند که شرایط درمانی ویژه‌ای نیاز دارند زیرا کمیاب بودن داروهای مورد نیاز مبتلایان به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا موجب می‌شود که گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند. در واقع این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی بر خانواده‌ها، بیماران و نظام سلامت تحمیل می‌کنند که از طریق پوشش بیمه‌ای تا حد زیادی از سنگینی بار آن‌ها کاسته می‌شود.

ویژگی‌های بیماری‌های خاص را به‌طورکلی می‌توان شامل: سختی درمان، هزینه بالای درمان و شیوع کم بیماری در کشور دانست.

۶۷۸۳ بیمار خاص و صعب‌العلاج در شهریار نشان‌دار شدند 

رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان شهریار، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  به تشریح خدمات ارائه‌شده توسط صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج سازمان بیمه سلامت ایران پرداخت.

مهدی فرح‌پور در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی «تهران نیوز» اظهار داشت: از سال ۱۴۰۱ صندوقی با هدف تأمین مالی بهینه برای داروها، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج در سازمان بیمه سلامت ایجاد شده است که تاکنون توانسته برای ۱۳۰ نوع بیماری و ۶۹ گروه درمانی بسته‌های حمایتی تعریف کند.

به گفته وی این بسته‌های خدمتی شامل بیماری‌هایی نظیر تالاسمی، هموفیلی، ام‌اس، دیالیز، اوتیسم، سرطان، بیماری‌های نادر ژنتیکی، پیوند اعضا، سکته مغزی، صرع مقاوم به درمان، آسیب‌های شنوایی شدید، دیستروفی‌های عضلانی و ده‌ها بیماری دیگر شده و افزود: هدف اصلی این صندوق، کاهش فشار مالی بر خانواده‌ها و کمک به بهبود و ارتقاء سلامت این بیماران است.

رئیس اداره بیمه سلامت با اشاره به جزئیات خدمات صندوق گفت: این صندوق هزینه‌های دارویی، آزمایشگاهی، جراحی، بستری، شیمی‌درمانی، دیالیز، رادیوتراپی و فیزیوتراپی را تا حد زیادی پوشش می‌دهد. همچنین بیماران نیازمند پیوند اعضا مانند کلیه، کبد و قلب می‌توانند از خدمات ویژه این صندوق بهره‌مند شوند.

فرح‌پور تاکید کرد: برخورداری از بیمه پایه از الزامات اصلی استفاده از این حمایت‌هاست. بیمه‌شدگان سازمان‌های بیمه سلامت ایران، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح با ثبت درخواست در سامانه‌های شهروندی به آدرس‌های bimehsalamatiranian.ir و csp.ihio.gov.ir می‌توانند فرآیند ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات را آغاز کنند.

وی افزود: بیماران برای دریافت نشان بیماری، باید در سامانه‌های الکترونیک وزارت بهداشت یا سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت ثبت‌نام کنند. در صورت نبود امکان ثبت از طریق سامانه وزارت بهداشت، می‌توانند با مراجعه حضوری به اداره بیمه سلامت شهریار یا ناظر بیمارستان‌ها، و یا به‌صورت غیرحضوری هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران، نسبت به دریافت نشان بیماری اقدام نمایند.

رئیس اداره بیمه سلامت شهریار خاطرنشان کرد: پس از دریافت نشان بیماری، بیمه‌شدگان می‌توانند با مراجعه به مراکز طرف قرارداد، از سهم خود در صندوق بهره‌مند شوند.

فرح‌پور با بیان آماری از وضعیت شهرستان شهریار تاکید کرد: تاکنون ۶ هزار و ۷۸۳ نفر در شهرستان شهریار تحت پوشش این صندوق قرار گرفته و نشان‌دار شده‌اند. بیشترین موارد مربوط به دیابت نوع دو، سرطان، ام‌اس، همودیالیز، پرفشاری خون و دیابت نوع یک است.

وی افزود: از میان بیماران شناسایی‌شده، ۲ هزار و ۷۳۷ نفر به دیابت نوع دو مبتلا هستند که نیاز به دریافت انسولین دارند، یک‌هزار و ۷۶۵ نفر مبتلا به سرطان، ۴۵۹ نفر مبتلا به ام‌اس، ۴۵۴ نفر تحت دیالیز، ۳۷۳ نفر با پرفشاری خون و ۳۰۱ نفر به دیابت نوع یک مبتلا هستند.

رئیس اداره بیمه سلامت در پایان اعلام کرد: در حال حاضر، ۵ درصد از جمعیت بیماران خاص و صعب‌العلاج استان تهران در شهرستان شهریار ساکن‌اند که ۵۶ درصد آن‌ها خانم و ۴۴ درصدشان آقا هستند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!