حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
مانور زلزله در صباشهر برگزار شد
به همت جمعیت هلال احمر شهریار؛

مانور زلزله در صباشهر برگزار شد

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مانور زلزله و خروج ایمن با مشارکت جمعیت هلال احمر شهریار در مدرسه دکتر حسینی طهرانی صباشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، عصر امروز در مدرسه متوسطه اول پسرانه دکتر حسینی طهرانی صباشهر به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مانور زلزله و خروج ایمن و اضطراری با هدف افزایش آمادگی دانش‌آموزان در برابر حوادث طبیعی، برگزار شد.

 این برنامه با همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان شهریار، تیم‌های عملیاتی، آنست (سگ‌های جست‌وجو و نجات)، تیم حمایت روانی (سحر) و با حضور مسئولان شهری، مدیران مدارس و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار گردید.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان شهریار، در حاشیه این برنامه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار، هدف از اجرای این مانور را ارتقای سطح آگاهی و توانمندی دانش‌آموزان در زمان وقوع بحران عنوان کرد و گفت: در شرایط بحرانی، آموزش و تمرین عملی پناه‌گیری و خروج ایمن نقش مهمی در کاهش آسیب‌ها و مدیریت صحیح بحران دارد.

رضا سلیمی افزود: پیش از اجرای مانور، جلسه‌ای آموزشی برای دانش‌آموزان برگزار شد که در آن مسئول خانه هلال صباشهر، نکات لازم درباره نحوه پناه‌گیری و خروج ایمن را تشریح کرد. همچنین روز قبل از مانور، تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهریار به همراه مربیان خانه هلال با حضور در محل مدرسه، ضمن بازدید میدانی از فضای اجرای تمرین، آموزش‌های لازم را به دانش‌آموزان ارائه دادند.

در جریان اجرای مانور، با اعلام لحظه صفر و به صدا درآمدن زنگ زلزله، دانش‌آموزان طبق آموزش‌های قبلی اقدام به پناه‌گیری و خروج ایمن از کلاس‌ها کردند. در ادامه، تیم حمایت روانی سحر در چادرهای تریاژ و آمبولانس‌های مستقر، به ارزیابی روانی دانش‌آموزان پرداخت و آموزش‌های مرتبط با مدیریت استرس و آرام‌سازی پس از بحران را ارائه نمود.

همچنین اعضای خانه هلال صباشهر همراه با امدادگران و نجاتگران، در اجرای بخش‌های مختلف این مانور مشارکت فعال داشتند و خدمات امدادی و بشردوستانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی اظهار داشت: اجرای مانورهای آمادگی در مدارس، نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی و ارتقای سطح ایمنی جامعه دارد و جمعیت هلال احمر شهریار همواره در مسیر آموزش همگانی و گسترش پدافند غیرعامل گام برمی‌دارد.

انتهای خبر/*

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!