حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
دورسون خواستار تمدید قرارداد با پرسپولیس شد
جلسه مهاجم ترک‌تبار با مدیران سرخ‌پوشان؛

دورسون خواستار تمدید قرارداد با پرسپولیس شد

مهاجم ترک تبار پرسپولیس پیشنهاد فسخ قرارداد با باشگاه را نپذیرفت و خواستار تمدید زودهنگام قراردادش هم شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سردار دورسون مهاجم ترکیه‌ای پرسپولیس با حضور در باشگاه با رضا درویش مدیرعامل سرخ‌پوشان جلسه گذاشت. او که به دلیل رفتارهایش در تمرینات پیش‌فصل در لیست مازاد وحید هاشمیان قرار گرفت، حاضر به فسخ قرارداد با پرسپولیس نشد.

دورسون پیشنهاد تمدید قراردادش برای یک فصل دیگر را نیز ارائه کرد؛ اما دو طرف قرار است در روزهای پیش رو جلسه‌ای را برگزار کنند تا سوءتفاهم‌های به وجودآمده بین او با کادرفنی و همچنین چگونگی ادامه همکاری با باشگاه مشخص شود.

حال باید دید هاشمیان چه تصمیمی در خصوص تغییر دیدگاه دورسون دارد و آیا مجوز ماندن او در تیم را خواهد داد یا برنامه دیگری برای این بازی در نظر خواهد گرفت.

منبع: مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!