یادداشت؛
مأموریت آخر بسیجی شهادت است
بسیاری از بانوان بسیجی که در دفاع مقدس و سایر عرصهها با تفکر بسیجی مبنی بر «مأموریت آخر بسیجی شهادت است»، درخشیدهاند و با خون خود امضاکننده اخلاص و فداکاریهای بسیج بودهاند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، نرگس فعلی در یادداشتی نوشت: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ۚ ذَٰلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ». اى كسانى كه ايمان آوردهايد، هر كس از شما از دين خود برگردد، بهزودى خدا گروهى دیگر را مىآورد كه آنان را دوست مىدارد و آنان نیز او را دوست دارند. اینها با مؤمنان، فروتن و بر كافران سرافرازند، در راه خدا جهاد مىكنند و از سرزنش هيچ ملامتگرى نمىترسند، اين فضل خداست، آن را به هر كه بخواهد مىدهد و خدا گشايشگر داناست. (آیه ۵۹ سوره مائده)
بسیج، عبارت است از مجموعهای که در آن، پاکترین انسانها، فداکارترین و آماده به کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت که برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شدهاند. (مقام معظم رهبری)
کشور ما همواره مملو از مردمانی فداکار و خونگرم بوده است، ملتی با اخلاص، فداکار و میهندوست. سال ۱۳۵۸ بنا به دستور امام خمینی (ره) از میان مردم نهادی تشکیل شد تا جانفدای مردم باشد؛ نهادی فداکار و همیشه پای کار این انقلاب به نام بسیج؛ چهل و چند سال است که در کشور تفکری به نام بسیج شکل گرفته و متشکل از تمام مردم است، پیر، جوان و نوجوان، نخبه، طلبه، دانشجو و دانشآموز. هرگاه بحث پایداری انقلاب و آسایش مردم پیش رو باشد، بسیج اولین نهادی است که درخشش آن گیرای چشمان است؛ در حوزههایی چون اقتصاد مقاومتی، علمی، جهادی، موارد زمینهساز آینده کشور و امور تربیتی که بسیار مهم و حساس بوده و در آن بانوان بسیجی همواره خوش درخشیدهاند.
بحث تربیت نسل جوان که بر اساس تفکر بسیجی استوار بوده، تفکری که مادران فرزندانشان و همسرانشان را راهی جبهه و دفاع از اعتقاداتشان میکردند. اینها همه حاصل تفکر بسیجی و تربیت بانوان بسیجی و بر پایه دفاع از ارزشهای دینی است. بانوان بسیجی تنها در عرصههای تربیتی نبودهاند، بلکه در عرصههای امدادرسانی و کمکرسانی هم درخشیدهاند، نمونهاش بانوی شهیده مکرمه حسینی که در حادثه تروریستی کرمان در هنگام خدمت به مردم به شهادت رسید و بسیاری از بانوان شهیده دیگری که در دفاع مقدس و سایر عرصههای بسیج با تفکر بسیجی مبنی بر اینکه «مأموریت آخر بسیجی شهادت است»، درخشیدهاند و با خون خود امضاکننده اخلاص بسیجی و فداکاریهای بسیج بودهاند.
مصداق بانوان بسیجی شهیده بسیار بوده است که شهیده مکرمه حسینی یکی از آنها در نسل نو بود؛ بانوی شهیده بسیجی که در نسل تربیت و تعلیم و فرهنگی نامش درخشید؛ بانوی بسیجی که معلم مکتب سلیمانی شد؛ شهیده فائزه رحیمی بارها یادآور جبهه تعلیمدهنده بسیج بوده است. شهیده شهناز حاجیشاه که در دوران دفاع مقدس با تمام وجود در برابر هجوم دشمن از وطنش دفاع کرد و با شهادتش افتخار و الگو برای بانوان بسیجی امروز شد.
بانوان شهید انقلاب اسلامی همه دارای یک اعتقاد مهم بودند و آن دفاع از ولایت فقیه است؛ امام خمینی (ره) با رقم زدن انقلاب اسلامی و فرمان تشکیل بسیج، الگویی الهامبخش را برای امت اسلام و همه آزادگان در دنیا خلق کرد، ایشان ریشه انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در امتداد امام راحل هستند.
این خاصیت زن در اسلام است که حتی با شهید شدن و ریختن قطره قطره خونش نسل بعد را تعلیم دهد، این الگوبرداری از بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) است، قطعا الگوی یک بانوی بسیجی حضرت زهرا (س) است؛ عفت آن حضرت؛ نحوه تعلیم دادن و در آخر جان دادن در مکتب اسلام و برای اسلام، اینها همه نتیجه تعالیم آن حضرت است، این خاصیت اسلام است که شهید همیشه زنده است.
در پایان به عنوان یک بانوی بسیجی از خواهران بسیجی میخواهم تا با الگوبرداری از حضرت زهرا (س) همواره در مسیر انقلاب و ولایت فقیه یکهتاز میدان باشند.
انتهای خبر/