حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
نسل حسین پیروز است
اجتماع فرهنگیان اسلامشهر در ایام محرم؛

نسل حسین پیروز است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر گفت: امروز بیش از همیشه نیاز است نسل آینده بداند که پرچم امام حسین (ع) پرچم حق است و در برابر جبهه باطل، ایستادگی راه پیروزی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» به نقل از ایرنا، صادق موسی‌پور روز شنبه مصادف با تاسوعای حسینی در حاشیه مراسم عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان در هیئت فرهنگیان شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته، مراسم عزاداری دهه اول محرم با حضور گسترده فرهنگیان، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان در محل اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.

وی با اشاره به نقش تربیتی این مراسم‌ها افزود: هدف اساسی از برگزاری چنین تجمعاتی، نهادینه کردن فرهنگ عاشورا در میان نسل جوان و آینده‌ساز است. امروز ما به دنیا ثابت می‌کنیم که “ایران حسین است و حسین پیروز است”. پرچمی که ۱۴۰۰ سال است برافراشته مانده، با دستان همین نوجوانان و فرهنگیان، بر قله‌های مقاومت و ایمان خواهد ماند.

مدیر آموزش‌ و پرورش اسلامشهر تأکید کرد: در حالی که جهان شاهد جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی است، پیام عزت و ایستادگی امام حسین (ع) باید بیش از همیشه به گوش جهانیان برسد. این مراسم‌ها فرصتی برای انتقال این پیام تاریخی به زبان نسل امروز است.

وی همچنین از مشارکت پرشور اولیاء و دانش‌آموزان در این مراسم یاد کرد و گفت: این حضور گسترده، بیانگر پیوند ناگسستنی جامعه فرهنگی کشور با ارزش‌های عاشورایی است و نشان می‌دهد مسیر حق، با تربیت صحیح نسل نوجوان، همچنان تداوم خواهد داشت.

این مراسم با قرائت قرآن، نوحه‌خوانی، سخنرانی، و پخش نذورات همراه بود و فضای معنوی و وحدت‌آفرینی در بین حاضران ایجاد کرد.

اسلامشهر با بیش از ۸۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.

انتهای خبر/*

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!