حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
حمایت‌های کمیته امداد از  3700 خانواده ورامینی
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ورامین خبر داد:

حمایت‌های کمیته امداد از 3700 خانواده ورامینی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ورامین از ارائه خدمات متنوع حمایتی به 3 هزار و 700 خانوار این شهرستان خبر داد و گفت: از سال گذشته تاکنون ۹۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی و حمایت‌های مستقیم به مددجویان ارائه شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمد رضا مددی در گفتگویی با اشاره به بخشی از خدمات انجام‌شده، اظهار داشت: در سال جاری، ۴۴ واحد مسکن روستایی برای مددجویان تعمیر و یک واحد مسکونی جدید احداث شده است. همچنین دو مورد خرید مسکن برای مددجویان انجام شده است.

وی با اشاره به حمایت از ازدواج جوانان نیازمند، افزود: در دو مرحله، مجموعاً ۲۹ سری جهیزیه با همکاری مساجد و سپاه بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است که شامل ۱۱ مورد در همکاری با مساجد و ۱۸ مورد با همکاری سپاه بود. سال گذشته نیز ۱۱۵ سری جهیزیه به خانواده‌های تحت پوشش اهدا شده بود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ورامین با اشاره به حمایت‌های اشتغال‌زایی در این شهرستان، گفت: تاکنون حدود ۹۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در قالب طرح‌های مختلف به مددجویان و حتی افراد غیرمددجو پرداخت یا در دست اجرا است که نقش مهمی در بهبود معیشت خانواده‌ها دارد.

رئیس کمیته امداد ورامین همچنین اعلام کرد: در حال حاضر حدود 3 هزار و 700 خانوار تحت پوشش کمیته امداد در ورامین هستند که از خدمات معیشتی، حمایتی، فرهنگی، بهداشتی و اشتغال بهره‌مند می‌شوند.

مددی در پایان خاطرنشان کرد: خدمات مستمر این نهاد، شامل پرداخت مستمری، کمک‌های موردی و حمایت از طرح‌های خودکفایی همچنان ادامه دارد و با همکاری دولت و مشارکت خیران، تلاش می‌شود سطح رفاه و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت ارتقا یابد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!